هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

روش های نگهداری زعفران
نگهداری زعفران
یکی از پر استفاده ترین ادویه رای پخت و پز رعفران می باشد که طعم لذت بخشی به غذا می دهد.
زعفران را باید در جای خشک و خنک و به دور از تابش خورشید قرار داد تا عطرو میفیت و طعم خود را از دست ندهد.
روش دم کردن زعفران
دم کردن زعفران روش های مختلفی دارد.
۱-مقداری آب جوش روی زعفران بریزید، و محلول را روی حرارت غیر مستقیم،
مثل کتری، چای ساز و غیره قرار دهید تا کم کم دم بکشد این روش روشی مرسوم تر می باشد .
۲-مدل دیگر دم کرد به صورت :دم کردن شیر و زعفران است که به نوشیدنی شیر زعفران مشهور است.
۳-دو قطعه یخ کوچک در زعفران بیندازید و آن را روی شعله و حرارت غیر مستقیم قرار دهید
میتوانید نهایت خوشرنگی آن را بدست آورید.
گفته شده حتی این روش بهتر از حالت دم کردن با آب جوش جواب می دهد.
نگهداری زعفران خشک نشده
برای نگهداری زعفرانی که تازه است بهتر است ابتدا آن را خشک کنید
و بعد آن را ساییده و دم کرده و بعد فریز کنید.
اشتباه ترین کار این است که آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.
نکته های کلیدی برای نگهداری زعفران
برای اینکه زعفران هنگام نگهداری رنگ خود را از دست ندهد،
بهتر است آن را بکوبید و آن را الک کنید و بعد به دم کردن آن بپردازید.
برای اینکه زعفران در حین نگهداری خاصیتش را از دست ندهد بهتر است :
۱-آن را در ظروف فلزی و بعد در ظروف شیشه ای نگهداری کنید.
۲-از ظروف پلاستیکی برای نگهداری زعفران استفاده نکنید
زیرا این قبیل جنس ها موجب می شوند که زعفران خاصیت خود را از دست بدهد.
۳-اگر از ظروف شیشهای استفاده کنید ،نباید این نوع ظروف در زیر تابش مستقیم نور خورشید قرار بگیرد، زیرا باعث می شود زعفران تغییر رنگ و افت چشمگیر داشته باشد.
زعفران را باید در محیط خشک و خنک نگهداری کرد و در آن را بست تا رطوبت اضافی به آن وارد نشود.
نگهداری زعفران در یخچال
برای نگهداری زعفران در یخچال :
تنها ۲ هفته آن را نگهداری کنید وباید زعفران را در بستهی شیشهای قرار داده و درب آن را محکم ببندید . -بیش از ۲ هفته زعفران، رنگ خود را در یخچال از دست می دهد.
۲-برای نگهداری زعفران در یخچال ، باید ابتدا زعفران را دم کرد و آن را به صورت دم کرده فریز کرد.
-برای فریزر کردن زعفران بهتر است که آن را در بسته های کوچک یخی این کار را انجام دهید و هر بار که نیاز دارید، کمی از آن را بیرون بیاورید و از آن استفاده کنید.
نگهداری زعفران به صورت های مختلفی انجام ی شود، اما بهتر است بتدا زعفران را خشک کرد و سپس آن را سایید و در نهایت آن را دم کرد.
از یخچال، فریزر و حتی محیط خشک و خنک نیز میتوان برای نگهداری زعفران استفاده کرد.