مربای زرشک کالیز

طرز تهیه مربای زرشک خانگی

مربای زرشک تازه، مربایی پاییزی، خوش رنگ و خوش طعم است که هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می توان یکی دو قاشق از آن استفاده کرد. در ضمن از مربای زرشک تازه برای درست کردن دسرهای فصل و تزئین کیک و شیرینی نیز می توانید استفاده کنید.

مربای زرشک خانگی

مواد لازم مربای زرشک خانگی

  • زرشک تازه 1 کیلوگرم
  • شکر 1 کیلو و ۳۰۰ گرم
  • آب 5 لیوان
  • وانیل 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه: زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.

کاسه حاویزرشک را با آب سرد پر کنید (آب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذاریدزرشک ها خیس بخورند تا خاک چسبیده به زرشک کاملا به وسیله آبشسته شود سپس زرشک ها را آبکشی کنید.

زرشک های تمیز و آیکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود ۳۰۰ گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.

درون قابلمهاب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافهکنید و هم بزنید تا شکر حل شود، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک وشکر را اضافه کنید (زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید).

با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربای زرشک شما بجوشد، وقتی مربا زرشک غلیظ شد می توانید وانیل را اضافه کنید، ۱ دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو